De Amerikaanse multimiljonair Dan Bilzerian staat bekend om zijn levensstijl waarbij het draait om luxe auto's, mooie vrouwen en wapens. Waar de meeste mensen sparen voor de aanschaf van een drone, schiet de rijke Bilzerian voor de lol een aantal drones uit de lucht. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar in gezelschap met een blond model. Op de foto, die hij op zijn Instagram account plaatste, is vier keer de DJI Phantom en één keer de DJI Inspire 1 drone te zien. Onlangs deed Bilzarian hetzelfde met kleine modelvliegtuigen. dan-bilzarian-schiet-model-vliegtuigen-uit-de-lucht.

Dan Bilzerian

De stinkrijke Amerikaan maakte onlangs bekend dat hij zichzelf kandidaat stelt voor het Amerikaanse Presidentschap in 2016. Veel Amerikanen maken zich zorgen omdat Bilzerian veel fans heeft waardoor er een kans bestaat dat hij het ook gaat halen.

Shooting drones, because it's Sunday and this is America

Een foto die is geplaatst door Dan Bilzerian (@danbilzerian) op

4 Reacties

  1. rick

    Dat Kan niet je loopt toch ook niet met een geweer andere dingen van trotsen eigenaars kapot zitten maken vindt niet kunnen!! Je loopt ook niet naar je buren met geweer en maak je haar nieuwe tv kapot dat doe je toch ook niet!

  2. Thijs_

    Wat een gast zeg

  3. Mart Jans

    Mooie vent

  4. Roy

    Haha, te gek! Die gast weet gewoon uit verveling niet wat hij met z'n geld moet volgens mij.

Plaats een reactie