Bekijk deze prachtige luchtopname van 't Bomenpark 'De Hooge Vorssel' in het Brabantse Heesch.

Drone

De opnames zijn gemaakt door Ashwin Zondag met een Yuneec Typhoon Q500+ quadcopter op 1080p.

Bomenpark in Heesch gefilmd met Yuneec Typhoon Q500+

Bomenpark

Het bomenpark is gelegen in Heesch aan de rand van de bosrijke omgeving nabij Oss, Schaijk en Nistelrode. Het gebied bestaat uit een grote plas omringd met bebossing en verschillende fiets- en wandelpaden. Het hele jaar door is het prachtige gebied geliefd bij vele fietsers, wandelaars en hardlopers. Tijdens strenge winters tovert de natuur de plas om tot een mega-ijsbaan en rukken de Heeschenaren met hun schaatsen uit naar de plas.

Bomenpark in Heesch gefilmd met Yuneec Typhoon Q500+

Restaurant

Aan de rand van de plas ligt restaurant 't Bomenpark. Het restaurant is het hele jaar geopend voor een hapje en een drankje.

Heesch

Heesch is een dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant. Heesch is gelegen nabij de stad Oss en de dorpen Nistelrode, Loosbroek, Vinkel, Geffen en Schaijk. De naam "Heesch" is afkomstig van het Oudhoogduits "haisjo", dat "kreupelhout" betekent. Oorspronkelijk was Heesch een zelfstandige gemeente. Sinds 1 januari 1994 maakt Heesch deel uit van de gemeente Bernheze welke bestaat uit de kernen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch. In Heesch bevindt zich het gemeentehuis van deze groepsgemeente.

0 Reacties

    Plaats een reactie